24 Kasım 2007 Cumartesi

Müjde Ar Resimleri 5

Müjde Ar'dan bir adet daha sıcak resim.

22 Kasım 2007 Perşembe

Müjde Ar Hakkında Bilgiler

Müjde Ar'ın en sevdiği yemeği uzun araştırmalar sonunda bulduk.Ünlü oyuncunun en sevdiği yemek Patates Kızartması olduğu anlaşılmıştır.

21 Kasım 2007 Çarşamba

Müjde Ar Sevenleriyle

Geçenlerde bir mağaza açılışına gelen ünlü oyuncu, bu süre zarfında da sevenleriyle görüştü ve imza dağıttı.Tam o sırada Müjde Ar ile göz göze geldim.Yıllar Müjde Ar'ı kesinlikle yaşlandırmamış.

19 Kasım 2007 Pazartesi

Canlı yayına çıkacağım

Müjde Ar'ın yaptığı açıklamaya göre en yakın zamanda bir canlı yayın programına katılıp sevenlerimle birlikte olacağım dedi.

18 Kasım 2007 Pazar

Müjde Ar Ntv'de

Ntv kanalında katıldığı programda hayatından kısaca söz eden Müjde Ar, böylece çok keyifli bir program çıkarmış oldu.

12 Kasım 2007 Pazartesi

Müjde Ar Resimleri 4

Müjde Ar'ın en beğenilen resimlerinden birtanesi..

8 Kasım 2007 Perşembe

Site Hakkında

Merhbalar sitemizden yorumlar ile tekrar birlikteyiz.Müjde Ar hakkında bilgilerimiz ve kaynaklarımı gün geçtikçe dahada çoğlıyor.Şuan elimizde birçok resim ve video ile karşınızdayız.Ancak çok kısa bir sürede sitemize bunlar eklenip siz ziyaretçiler daha iyi bir site görebileceksiniz.İyi çalışmalar.

6 Kasım 2007 Salı

Müjde Ar Diyette

Ünlü oyuncu aldığı süpriz bir karar ile diyet yaptığını açıkladı.Son günlerde aşırı kilo aldığını belirten Müjde Ar bunun önüne geçmek için bu yola başvurduğunu açıkladı.

4 Kasım 2007 Pazar

Müjde Ar Türk Sanat Müziği Dinliyor

Ünlü sanatçının en beğendiğiniz müzik tarzı hangisi sorusuna kuşkusuz Türk Sanat Müziği dedi.Boş zamanlarında kesinlikle sanat müziği dinlediğini kaydeden Müjde Ar,çok yakından takip ettiğinide bildirdi.

2 Kasım 2007 Cuma

En beğenilen 2. Film Bakkal

Müjde Ar sevenlerinin arasında yapılan araştırmaya göre, ünlü oyuncunun çektiği en güzel film hangisi sorusuna Arabesk adı verilmişti.Ancak anket devam edip,en güzel ikinci film yarışmasında Bakkal adlı filmi ikinci olarak büyük beğeni topladı.Burdan 3. seçilen filmide bildireceğiz.